Nejnovější recenze ze sekce Interiérové dveře
Nejsem spokojen se zařízením na otvírání a zavírání dveří.Dále s nečitelným návodem montáže.
- cena, se zámkem
- nelze zkrátit bez poškození
- pro zkušené kutily
za tu cenu v pohodě dveře, i se zámkem, mám ale jednu velkou výtku. Dveře nelze tak lehce zkrátit na potřebnou výšku. Jsou díly (lamely), kde jsou koncovky vlepené, né přišroubované. Takže určitému poškození se nevyhnete. Celkově dost pracné. Abyste je upravili na míru, musíte dveře do posledního šroubku rozložit a nařezat nejen lamely, ale i "skla" ve dveřích. To už ale asi patří k tomu.
- velmi pěkné provedení
- snadná montáž a srozumitelný návod
nic
Za tuto cenu odpovídající kvalita.
- kvalitní
- hezký vzhled
- těžší montáž
Kvalitní dveře a dobře slouží svému účelu. Vynikající komunikace obchodu. Jsem moc spokojená.
- ?
- celkem dobré zpracování výrobku, snadná montáž
- nevyřešené úchyty zavírání a otvírání, z přední strany by měl být dodán knopek a na druhou jamka pro prsty
jednoduchá montáž
Dveře jsou z jedné strany poškozené, ale nezkontroloval jsem to na prodejně, takže nic
- vypadaly dobře
- Asi po dvou letech začaly při zavírání drhnout. Pak se zase zlepšily. Tak se to vždy sezónně opakovalo, jen to drhnutí se zhoršovalo. Teď asi po pěti letech nejdou některé zavřít vůbec! Jedny, které nejsou moc na očích, jsem zhobloval, dostal jsem se až na kování, takže víc to nešlo. Na chvíli problém zmizel, ale po roce opět nejdou dovřít. Že by to bylo vlhkostí? Původní staré dveře tohle ale nedělaly. I tak nové dveře mají být pořádně vysušené, takže si myslím, že při výrobě nedodržují správný technologický postup.
Chtěli jsme vyměnit staré dveře do všech místností v domě za nové, designově hezčí. Hezčí možná jsou, ale po několika letech jsou nefunkční, takže k ničemu. Nikdy už nekoupím žádné dveře od stejné firmy. A to máme 2 typy - lehčí a těžší (a tím i dražší), které mají mít lepší zvukové vlastnosti. Problém je se všemi.
- jsou dobré
horší je montování dveří dohromady
Ztráta hvězdy pouze za imitaci klíče, možná je to mládě a musí se zasadit do květináče aby dorostl. Ale to zase chybí návod na pěstování.
- spolehlivost
- Chybí podrobný český návod.
spokojenost
velmi pěkné dveře
Zatím nedodáno
Zatím nedodáno
Zobrazuji 101 - 120 ze 341 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...18 Další »