Nejnovější recenze ze sekce Interiérové dveře
- Snadná montáž, přesně popsané v návodu.
- Kvalita za rozumnou cenu
Zboží odpovídá popisu,dveře vypadají lépe než na obrázku.Doporučuji
Hopa Lamelové shrnovací dveře v šíři 73-336 cm LUCIANA COLOR, model 4
Registrovaný uživatel
Přidáno: 27. března 2023
- NIC
- NEOHRABANÝ KRÁM KTERÝ VRŽE A SKŘÍPE
Nepovedený výrobek, špatný materiál, až při rozbalení v návodu, že lamely 2x ročně důkladně namazat, žádné mazivo nic k tomu. Namazal jsem, za 14 dní stejně skřípot jak rezatý tank. Reklamace?? Děda se vám vysměje, že máte vzít olejničku a mazat. Na namazané části se chytá prach a špína. VŠECHNA VARUJI - DVEŘE HOPA= HRŮZA!!!
Hopa Lamelové shrnovací dveře v šíři 73-336 cm LUCIANA DESIGN plné
Registrovaný uživatel
Přidáno: 27. března 2023
(naposledy upraveno 27. března 2023)
- NIC
- DVEŘE HOPA VRŽOU A SKŘÍPOU. NEHORÁZNÝ NEOHRABANÝ KRÁM
Pěkné, vše v pořádku,kvalitní výrobek
Nedoporučuji dveře byli poškozené
Dveře poškozené vrchní karton bez poškození ale druhý karton poškozen taktéž dveře bylo mi řečeno nemám nárok na reklamaci z jejich strany je vše v pořádku neprodavaji použité dveře pouze nové takže nedoporučuji
- Koženkové dveře jsme v šatně již měli, vyměnili jsme je za nové.
Dveře jsme již instalovali, byl přiložen návod i potřebné kování. Instalace snadná, jsme spokojeni.
Návod na montáž by mohl být trošku líp popsaný
Ještě jsem nenainstaloval...
za ty peníze OK
Dveře jsou moc pěkné. Vypadají dobře, pevné silné....krásné. Nejde o nějakou slabou nekvalitní desku.
odnes žádné vyjádření k objednávce.
- výhodou cena a úspora místa
Zboží je kvalitní a dodávka rychle vyřízená.
Kvalita
Kvalita
Top
Výhradu jsem napsal u hodnocení obchodu. Krycí a pojízdná lišta jsou nesymetricky zkrácené, zřejmě proto aby se vešly do krabice s dveřmi. Určitě to naruší vzhled celých dveří.
- Malá hmotnost
- Trochu složitější instalace
Za tyto penize je to dobrý kup.Člověk se trochu vyřádí při montáži :-) Musí se brát zřetel,že je to plast a nevydrží tolik jako dřevo.
Zobrazuji 81 - 100 ze 341 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...18 Další »