Poradna Interiérové dveře


Autor: Zuzana Kamanová | Vloženo: 22.07.2015 000 19:39 | Témata: Poradna Interiérové dveře

Zuzana Kamanová

Zuzana Kamanová

Povrch dveří

Dobrý den, co znamená "Povrchy u těchto dveří jsou CELL, CELL RYF, CPL a FINISH" - je to dýha, nebo nějaká plastová imitace dřeva? Díky za odpověď...

  • ZÁVODOVÁ

    ZÁVODOVÁ

    25. července 2015

    Povrchová úprava CELL se dělí na CELL a CELL RYF. CELL má povrch hladký a dokonale imituje dřeviny. CELL RYF je strukturovaná folie s jemným strukturováním - tato povrchová úprava je v dnešní době velmi oblíbená a moderní. Povrchová úprava CELL má z dekorů DRE nejširší škálu dekorů.

    Povrch finish fólie se vyrábí z tvrdého polyvinylchloridu, který představuje trvanlivý, bezpečný a ekologicky šetrný materiál. Má vysokou odolnost ke zvýšené vlhkosti a vlivu teplot, nejrůznějším mechanickým poškozením (poškrábání, odštěpení), je snadno omyvatelný a po celou dobu si zachovává svůj původní vzhled. Povrch finish fólie se dobře lepí na základní desku. Dveře s povrchem finish fólie nabízí širokou škálu barev, odstínů a textur.

    CPL laminát odolný proti opotřebení
    Tento materiál se vyznačuje vysokou pevností a odolností proti mechanickému poškození, je také odolný vůči ředěným kyselinám, louhům a ředidlům, benzínu, olejům, tukům, mazadlům, kosmetickým přípravkům, potravinám a vzniku skvrn. Dveře s tímto povrchem mají vysokou odolnost proti vlhku a teplu. Povrch může být hladký nebo imitovat strukturu dřeva. CPL nabízí širokou škálu stálobarevných dekoračních odstínů chráněných před vyblednutím:

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (3)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.